Står venstre til det største valgnederlag i årtier?

Go down

Står venstre til det største valgnederlag i årtier?

Indlæg by Admin on Tirs 11 dec 2018, 10:19

Står Venstre til det største valgnederlag i årtier?

https://denkorteavis.dk/2018/loekke-var-selv-skyld-i-sine-problemer-med-fn-pagten-ny-undersoegelse-viser-hvor-langt-vaek-politikerne-er-fra-befolkningen/

"Løkke er selv skyld i sine problemer med FN-pagten – ny undersøgelse viser, hvor langt væk politikerne er fra befolkningen.

Tager man de lande, der indgår i undersøgelsen, under ét, tegner der sig følgende billede af befolkningernes holdninger:

45 procent siger, at man bør lukke færre eller ingen yderligere migranter ind i deres land. Kun 14 procent siger, at man skal lukke flere migranter ind – sådan som FN-pagten ellers lægger op til. 36 procent mener, at man skal fastholde det nuværende antal migranter.

I Ungarn vil 72 procent af befolkningen have færre immigranter eller slet ingen. I Italien, der har været hårdt plaget af asyltilstrømning, siger 71 procent det samme."

Regeringen Løkke har med den nye FN-pagt ført befolkningen bag lyset!

Det var noget der lige skulle underskrives af Løkke, uden at befolkningen i god tid fik en debat om det!

Løkke har ikke forstået, at et stort flertal af vælgerne ikke vil have mere migration til Danmark, og var det kommet til en afstemning, ville det være faldet med et brag!

Mange andre lande i Europa samt USA har læst pagtens indhold, og vurderet at den vil føre til endnu mere migration, og har derfor takket nej til at underskrive den!

Her skal vælgernes særligt huske på, at DF intet gjorde for at stoppe Løkkes underskrift!

Løkke og regeringen risikerer med denne udemokratiske underskrift på Danmarks vegne, at stå til det største valgnederlag i Venstres historie, her kort før et folketingsvalg!?

Din mening?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum