Det endelige fladjords bevis!?

Go down

Det endelige fladjords bevis!?

Indlæg by Admin on Søn 23 dec 2018, 11:00

Det endelige fladjords bevis!?

https://www.youtube.com/watch?v=z4ApPvrxnN8

"Die Erde ist flach - Flugverhalten und Flugrouten beweisen es.

Hier beweise ich eindeutig, mit Hilfe von Flugbeispielen in West-Ost Richtung bzw. Ost-West Richtung, das die Erde keine Kugel ist, die sich um ihre eigene Achse dreht.

Der zweite Beweis wird mit den Flugrouten erbracht, die so nur auf einer flachen Erde möglich sind."

I videoen bevises grundigt og endegyldigt på tysk, at Jorden ikke kan være en roterende kugle!

Det er flyruterne der beviser det, og det er ligegyldigt om atmosfæren drejer med jorden rundt eller ikke.

RJ tilhængerne påviser gang på gang, at atmosfæren drejer med jorden rundt, hvilket selvfølgelig er nonsens, da det kan blæse i alle mulige retninger.

Men selv i dette tilfælde ville et fly aldrig nå destinationen ved at flyve fra vest mod øst, fordi den roterende jord ville have en højere fart på end flyets fart, fordi teorien siger, at jorden roterer mod uret fra vest mod øst.

Resultatet er at jorden kun kan være ikke roterende og flad på én skive, og så kommer alle flyruter til at stemme.

Flyruten New York - Frankfurt en afstand på 6.200 km - hvad enten man rejser den ene vej, eller den anden vej - beviser at der flyves over et fladt område af en flad jord.

Se hele videoen og er du ikke så god til tysk, så se den med en som kan oversætte talen for dig - og du vil blive overbevist om, at Jorden er flad og stationær.

I kan jo selv lave et eksperiment med en roterende globus, hvis I har sådan en derhjemme.

Hold en genstand (flyet) over New York på globussen, og før den langsomt frem mod Frankfurt, mens at I med den anden hånd bevæger globussen hurtigere rundt fra vest mod øst.

Flyet flyver med 800 km/t og er et selvstændigt objekt efter at have forladt landjorden, og jorden roterer med 1100 km/t på det sted på ”kuglen” - I vil så opdage, at flyet aldrig ville nå frem til Frankfurt, fordi flyet flyver med en mindre fart end Jordens rotation på 1100 km/t.

En flyvetur den modsatte vej fra Frankfurt til New York, ville give et helt andet resultat, end flyselskabernes oplyste rejsetid.

Her holder I genstanden (flyet) over Frankfurt og bevæger den langsomt mod New York i vest, mens I med den anden hånd bevæger globussen hurtigere rundt fra vest mod øst.

Herved reduceres rejsetiden væsentligt måske til det halve, fordi jordens rotation vest-øst kommer flyet i møde hele tiden på rejsen.

Imidlertid viser rejsetiderne frem og tilbage fra selskaberne, at de er nogenlunde ens.

Derfor kan man med sikkerhed sige, at flyruter flyver over en stationær flad jord og ikke en kuglejord som roterer om sig selv.

Fup eller fakta?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Re: Det endelige fladjords bevis!?

Indlæg by Admin on Ons 26 dec 2018, 10:21

Nu tager vi det helt stille og roligt, så også RJ folket kan følge med!

A – Flyet er selvstændig i luften uden jord rotation indvirkning:

Flyet letter fra Frankfurt mod New York med 800 km/t – Jorden roterer nedenunder flyet med 1100 km/t i retningen vest mod øst – flyet vil nå New York på 3,5 time, fordi jordrotationen hjælper flyet hurtigere frem!

Flyet letter fra New York mod Frankfurt med 800 km/t – Jorden roterer nedenunder flyet med 1100 km/t i retningen vest mod øst – flyet vil aldrig nå Frankfurt, fordi jordrotationen på 1100 km/t er hurtigere end flyets 800 km/t – flyet skal med andre ord op på en højere hastighed end 1100 km/t, for at ”overhale” jordrotationen – Det er aldrig bevist, at atmosfæren drejer med jordens rotation rundt!

B – Atmosfæren, flyet og jorden er ét system ifølge videnskabs teori, som drejer med jord rotationen rundt vest mod øst!

Flyet letter fra New York mod Frankfurt med 800 km/t – Men flyet bevæger sig med 1100 km/t sammen med atmosfæren som jo er forudsat til at være ét system, derfor får drejningen ingen betydning og flyvetiden vil tage 7 timer og 45 minutter!


Flyet letter fra Frankfurt mod New York i vest med 800 km/ - flyet, atmosfæren og jorden trækkes mod øst med 1100 km/t ifølge videnskaben, samtidig med altså at flyet flyver med 800 km/t mod vest, bliver det trukket 1100 km/t mod øst – Dette ville betyde at flyet pr. time vil blive trukket 300 km/t (1100-800 km/t) væk fra målet New York – med ordsproget to skridt frem og tre tilbage, ville betyde at flyet aldrig ville ankomme til New York, da rejsetiden er minus 300 km/t!

Resultat:

I virkelighedens verden flyves der til og fra destinationerne mellem Frankfurt-New York – begge veje på ca. 7 timer og 45 minutter – og derfor er der ingen af ovennævnte teorier A og B som er realistiske i den virkelige verden og derfor er jorden ikke en kugle som drejer sig om sin egen akse med 1670 km/t, og 1100 km/t på den målte strækning Frankfurt-New York!

Tegner man flyruter ind på et fladt jordlandkort, flyves der i lige linjer fra A til B over de samme områder som de buede kuglelinjer i rundjords teorien foreskriver – de er med andre ord identiske!

Flyvninger foregår altid i lige linjer og ikke med omveje til målet, fordi den korteste vej mellem to punkter er den lige linje og den mest økonomiske!

Dette fly scenarie sammenholdt med lasermålinger over sø- og havområder, beviser at vi lever på en flad og stationær jord!

Du kan selv undersøge sandheden med andre eksempler, og hvis du derefter stadig benægter den, kan du ikke hjælpes mere, så vil du leve i en fantasi verden, fortalt af videnskaben og NASA!

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum