Radikalisering af Sverige!?

Go down

Radikalisering af Sverige!?

Indlæg by Admin on Tors 27 dec 2018, 10:39

Radikalisering af Sverige!?

https://denkorteavis.dk/2018/den-fortsatte-radikalisering-af-sverige/

"Radikalisering af Sverige: Muslimske børn drikker ikke vand på skolen, fordi det er “kristent”

"En ny rapport [1] om salafisme i Sverige, der er udarbejdet af Det Svenske Nationale Forsvarsakademi, tegner et dystert billede af den stadige radikalisering af muslimer i Sverige. Salafister er en særlig udgave af islamister eller radikale muslimer"

Mere og mere tyder på, at Sverige er tabt til muslimerne og til en radikalisering af landet!

Der er store politiske kræfter i Sverige, som udgøres af Socialdemokraterne og gamle borgerlige partier, som vil have muslimer ind i deres land!

Selv om vælgerne sagde til politikerne ved det seneste valg, ved at stemme på SD (Sverigedemokraterne), at nu skal det være slut med at nedlægge svensk demokrati - lytter de ikke på alle advarslerne!

Efter ca. 3 måneder, har de stadig ikke fundet en regering og en statsminister efter valget, fordi de gamle partier ikke vil samarbejde med SD, som kan give et flertal - Ja de udelukker endda SD mandaterne helt fra ligningen - som om de overhovedet ikke eksisterer!

I Danmark skal vi passe på, at det ikke går som i vores brodeland med migrationen, hvor statsminister løkke lige har underskrevet en ny migrations aftale med de muslimske lande, som internationalt binder os på hænder og fødder!

Hvis ikke vi stemmer på det rigtige parti ved det kommende folketingsvalg, så vil vores børn og børnebørn og deres børn - ikke komme til at opleve et demokratisk Danmark, som danske generationer har kæmpet for lige siden Gorm Den Gamle!

Din mening?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum