Flyveradar beviser en flad jord!

Go down

Flyveradar beviser en flad jord!

Indlæg by Admin on Ons 02 jan 2019, 10:40

Flyveradar beviser en flad jord!

https://www.youtube.com/watch?v=T_4-fJfTqVY

”Hier bekommen Sie einen weiteren Beweis, das wir auf einer Flachen Erde leben.Mit Hilfe von Flugradar wird bewiesen, das die sogenannten Großkreise in der Luftfahrt ein großer Schwindel sind.”

(Her får I et yderligere bevis, at vi lever på en flad jord. Ved hjælp fra flyveradar bliver bevist, at de såkaldte storcirkler i luftfart, er en stor svindel)

Fra kugle forsvarene bliver hele tiden slået fast, at flyvninger bevæger sig over buede storcirkler rundt om kuglen, og som skal forklare de buede linjer på kort.

Med de tekniske hjælpemidler som vi har i dag, som f.eks. flyveradar, bliver her i denne video bevist, at der flyves over et fladt område af jorden.

De forsøger at bilde os ind, at flyvemaskiner flyver buede linjer over jorden, og som vises på et todimensionalt kort.

En storcirkel ”på” jorden, har den samme radius som kuglen, men en flyvemaskine bevæger sig ikke ”på” kuglen, men passager maskiner bevæger sig i ca. 10.000 meter over den angivelige kugle.

Men kan flyvemaskinen så ikke bare flyve et lige linje i luften – eller gælder storcirklen også over kuglen?

Jordens omkreds er angivet til 40.000 km – afstanden mellem San Francisco og Dubai er 13.000 km, men en flyvemaskine flyver jo ikke på kuglen men 10.000 km over den.

I så´ tilfælde ville radiussen være meget større, hvilket ville betyde at strækningen som flyvemaskinen skal tilbage også være meget større.

Men dette kan ikke passe, da maskinen kun har tilbagelagt en strækning på 13.000 km.

En maskine starter i 10.000 meters højde frem mod målet, men maskinen er så nød til at tilpasse storkredsen i luften ved at dykke nedad for at følge kuglen rundt, for at holde en højde på 10.000 meter.

Men den kunstige horisont i flyvemaskinen måtte så vise at maskinen skal dykke nedad, men den kunstige horisont forandrer sig ikke over lange afstande – den er konstant vandret, og som beviser at der flyves over et fladt område.

Hvis ikke flyvehøjden hele tiden blev an passet over en kuglejord, ville maskinen til sidst flyve ud i rummet.

Hvis maskinen flyver en lige linje over en kuglejord samtidig med at jorden krummer nedenunder den, ville maskinen også til sidst flyve ud i rummet!

Derfor er de såkaldte storcirkler ganske enkelt humbug!

I virkeligheden er jorden flad og vandret, der er ingen krumning, og der flyves i 10.000 meters højde ligeledes vandret indtil maskinen forlader højden for at lande.

Et radar billede viser den falske flyve bue over jorden, hastigheden var 896 km/t – Gennemsnits højden var 10.050 meter – flyveafstand 13.397 km – den direkte var 13.034 meter - koordinaterne viser den rute som maskinen fulgte.

Radar billedet viser at der flyves over et fladt/vandret område og på en lige strækning fra San Francisco til Dubai!.

Sandheden om den flade jord, vil før eller siden komme frem, og så får kugle svindelen en ende.

Det bliver svært for mange RJ troende at acceptere denne sandhed, fordi det hidtidige verdensbillede ikke længere kan opretholdes.

Jeg vandt igen – RJ folket tabte!


_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum