Perspektiv på et todimensionalt ark er ikke virkelighed!?

Go down

Perspektiv på et todimensionalt ark er ikke virkelighed!?

Indlæg by Admin on Søn 06 jan 2019, 10:59

Perspektiv på et todimensionalt ark er ikke virkelighed!?

https://www.youtube.com/watch?v=LDs2wKXcXy8

”3 - Flache Erde Flüge + Normalprojektion beweisen es!”

”Mit Hilfe von Flugrouten und der Normalprojektion erfahren Sie, das die Erde keine Kugel ist. Sie benötigen kein Vorwissen, sondern nur gesunden Menschenverstand, um sich von der Lüge der Kugelerde für immer zu trennen!”

Tredimensionale billeder bliver forsøgt vist på et todimensionalt ark, som rumlidt skal give et indtryk af et kugle perspektiv!

Fra det 16. århundrede blev mennesket for første gang præsenteret for en kuglejord på et todimensionalt ark, som vi alle kender det også i vore dage.

I dag finder vi flyveruter afbildet som buer på et todimensionalt ark på internettet, for at give læseren et indtryk af en kuglejord.

Når vi ser på et landkort så mangler den 3. dimension – vi kan ikke se dybden og højden, og kan ikke afbilde en flyvemaskine.

Den buede flyrute linje på et ark, skal få læseren til at tro at der flyves over en kugle som er en projektion på et todimensionalt ark.

Det er et forsøg på at snyde folk til at tro på, at der først flyves nordpå ved start og så ved hjælp af en bue igen flyve mod syd på en kugle.

Bue flyvningen er en svindel som ikke finder sted på den flade jord, da der flyves direkte i en lige linje fra A til B, som det kan ses på det flade kort over den flade jord.

På den påståede kugle bliver folk bildt ind, at der fra San Francisco til Dubai først flyves ekstrem mod nord til Canada – langt over Grønland og Nordpolen – derefter ekstrem mod syd over Rusland og andre lande til Dubai.

Tror du stadig på dette?

Det er en bue linje, som på et todimensionalt ark skal forestille et tre dimensionalt kort og rute.

Dette for at aflede vores opmærksomhed fra en flad jord.

Thi kun over en flad jord kan ovennævnte flyvning lade sig gøre – der flyves i en direkte linje fra San Francisco til Dubai, med en flyvehøjde typisk på ca. 10 km, som ikke skal korrigeres nedad på grund af en jordkrumning, da der flyves over en flad jordskive og ikke en kugle.

Vi kan kun formode, hvordan den flad jord ser ud i virkeligheden, som på billedet i denne video, eller som Convex Earth fra Dakila forstiller dig den.

I 500 år er menneskene blevet bombarderet med videnskabens teorier, film, tv og senere NASA`s teorier, billeder og videoer om en kuglejords svindel, og nu er denne svindel blevet afdækket, så vi kan koncentrere os om den virkelige flade verden, og befri os fra løgnen om kuglejorden.

Jeg vandt igen – RJ folket tabte!

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum