100% bevis på falske Månelandinger!?

Go down

100% bevis på falske Månelandinger!?

Indlæg by Admin on Søn 13 jan 2019, 15:10

100% bevis på falske Månelandinger!?

https://www.youtube.com/watch?v=TXs2UfPv39s


"Der Mondschwindel - Wie die NASA Mondlandung fälschte"

(Måne svindelen - hvordan NASA forfalskede Månelandinger)

1. Apollo 15 - Astronaut løber forbi et flag, som derpå bevæger sig på grund af lufttrykket! - Dette kan ikke lade sig gøre, da der ingen luft er på Månen! - beviset kan ses med en optagelse på jorden i samme situation i atmosfærisk luft og sammenlignet med optagelsen på "Månen"!

2. Skygger på "Månen" beviser ikke en forfalskning! - Dette fordi en ujævn undergrund kan give diagonale skygger!

3. En astronaut forlader månelandings fartøjet i skygge, men er helt oplyst på skyggesiden! - Der er tale om en ekstra belysning af astronauten, og også af hans sko, for ellers ville han ikke kunne ses af publikum på skyggesiden! - Der var ikke ekstra belysning med og som NASA har indrømmet - der var kun solens lys! - derfor var der tale om studio lys optaget på jorden!

4. Astronauterne blev holdt oppe med liner, for at falske en svag tyngdekraft!

5. En astronaut lader en hammer og en fjer falde ned og de falder samtidig, dette for at bevise tyngdekraft på Månen! - Men dette kan også lade sig gøre på jorden, ved at gengive eksperimentet i langsom gengivelse!

6. En astronaut taber noget på "Månen", men det falder ned ligesom det ville gøre på jorden! - Et andet eksempel på dette, viser at NASA har manipuleret med et faldende objekt, så det ser ud til at det falder ned på Månen!

7. Apollo 17 - Landings fartøj ved bjerg! - på det ene foto er bjerget langt mindre og på et andet foto er bjerget gigantisk! - Optagelserne er lavet foran en kulisse på jorden i dagslys, og himlen er gjort sort i baggrunden med CGI! - Optagelserne er optaget i det hemmelige område 51 i USA!

8. Optagelserne er lavet i en stor hal eller en hangar, og med forløberen til grøn skærms teknologi!

9. Det manglende landekrater! - En landende raketmotor hvirvler støv op og danner et krater nedenunder raketten, men åbenbart ikke på Månen! - Landings fartøjet er blot placeret på jorden, hvor optagelserne har fundet sted!

10. Van Allen bælterne! - Hvis ikke astronauterne var døde i strålings bælterne, ville de have gjort det under den høje solaktivitet som fandt sted under disse månelandinger! - Astronauterne have ingen strålings-skader overhovedet!

11. Billederne fra månen 1969 var dårligere end fra OL i Tyskland i 1936, som var den første direkte tv udsendelse i verden! - Video kvaliteten blev ved månelandingen i 1969 reduceret med vilje, for at skjule svindelen ved månelandingen!

RJ folket bliver snydt så vandet driver!

Fup eller fakta?


_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum