Afviste asylansøgere fra Danmark nægtes indrejse i Tyskland!

Go down

Afviste asylansøgere fra Danmark nægtes indrejse i Tyskland!

Indlæg by Admin on Man 26 nov 2018, 09:40

Afviste asylansøgere fra Danmark nægtes indrejse i Tyskland!

https://denkorteavis.dk/2018/afviste-asylansoegere-fra-danmark-naegtes-indrejse-i-tyskland-en-utaalelig-men-selvforskyldt-situation-lyder-det-fra-martin-henriksen/

"De er blevet nægtet asyl i Danmark. Og nogle af dem er indstillet på frivilligt at rejse ud af landet. Men alligevel hænger Danmark på mange af dem.

Men det er vores egen fejl. Vi skulle aldrig have ladet dem komme ind i landet, lyder det fra Martin Henriksen (DF), efter at de tyske grænsevagter nu er begyndt at nægte afviste asylansøgere fra Danmark indrejse i Tyskland."

Nu vil Tyskland ikke have deres egne migranter tilbage igen fra Danmark, hvor de har søgt asyl og fået afslag!

Det er stadig ikke gået op for visse politikere, at man ikke er nogen flygtning eller ulovlig migrant, når man kommer fra et sikkert land til Danmark fra Tyskland!

Danmark har ikke nogen forpligtigelse, til at modtage ti-tusinder af migranter, som forsøger at overløbe den dansk-tyske grænse!

I øjeblikket har vi op mod 700.000 grænseoverløbere - heraf ca. 300.000 muslimer, som vil forandre vores samfund, kultur, demokrati og regler ud i al fremtid!

"Danmark overtræder som bekendt ikke FN’s Flygtningekonvention ved at nægte dem adgang til landet, selvom de siger ”asyl”. Det har selv Institut for Menneskerettigheder erkendt.

Men sådan ønsker et flertal i Folketinget altså ikke, at det skal være."

Der er således kun en vej, og det er at lukke grænsen helt i for asylansøgere, hvis stumperne af dansk demokrati skal reddes for vores børn og børnebørn!

Desværre er der stærke kræfter på den socialistiske fløj, som vil have muslimsk migration, også fordi det på sigt giver flere stemmer til rød stue!

Socialisterne overser imidlertid, at særlig muslimerne er total ligeglade med dem, for på sigt når de er stærke nok, vil de danne deres eget parti Islam, og så er det slut med dansk demokrati?

Din mening?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum