FN-aftale til folkeafstemning?

Go down

FN-aftale til folkeafstemning?

Indlæg by Admin on Søn 02 dec 2018, 09:05

FN-aftale til folkeafstemning?

https://www.bt.dk/politik/nye-borgerlige-vil-have-fn-aftale-til-folkeafstemning?fbclid=IwAR1vT5qd1PuuhELpPer14zXxSSZfhboHPVerxUJAi60Ym1bhAZtIhPctRew

"Nye Borgerlige vil have FN-aftale til folkeafstemning.

Stort folketingsflertal støtter ny FN-aftale om migration. Og eksperter slår fast, at den ikke binder Danmark.

Hvis Nye Borgerlige havde siddet i Folketinget som støtteparti for regeringen, så havde partiet ikke accepteret planerne om, at Danmark i december skal underskrive en ny FN-erklæring om migration.

Sådan skriver partileder Pernille Vermund i et blogindlæg om den meget omdiskuterede globale migrationspagt, der ifølge eksperter ikke vil forpligte Danmark til at tage imod flere udlændinge."

Mit bud er, at både DF og Venstre vil tabe på at underskrive den migrationspagt!

Stemmerne vil i stedet gå til Nye Borgerlige, og dette kan DF og V kun takke sig selv for!

Adskillige lande i Europa samt USA, nægter at underskrive den såkaldte pagt om migration, og dette skulle Danmark også gøre!

Man skal være meget opmærksom på, når nogle såkaldte eksperter siger, at den ingen betydning får - for så er der ugler i mosen!

For enhver kan jo godt tænke selv, at hvis det passer at den ingen betydning får, hvorfor så undeskrive den - dette giver jo ingen mening!

"Pagten bør enten sendes til folkeafstemning, eller også bør regeringen vente med at underskrive den til efter et valg, mener Nye Borgerlige."

Jeg er enig i dette, for ved en underskrivelse af pagten, binder man den danske befolkning til yderligere internationale aftaler og konventioner, som forhindrer os i at føre vores egen udlændinge politik!

Din mening?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 191
Join date : 21/09/17

http://dinedebatter.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum